Le Mayne de Boulède

Zeer bijzondere vakantiehuisjes in Le Mayne de Boulede!

Gastvrije vakantiehuizen: maisons d'hôtes in Lot-et-Garonne nabij het middeleeuwse dorp Monflanquin.

Rolf en Karen verwelkomen u in het gehucht Le Mayne de Boulède in het zuidwesten van Frankrijk. Hier hebben zij samen met hun drie dochters iets bijzonders gerealiseerd. Op het terrein waar vroeger ambachtslieden woonden en werkten hebben zij vier huisjes gerestaureerd en naar de eisen van deze tijd ingericht. Le Menuisier biedt plaats aan max 8 personen en Le Forgeron kan 6 personen herbergen. Samen delen de vakantiehuisjes een zwembad van 5 bij 11 meter. La Bouchonnière en Le Vigneron bieden beiden plaats aan max. 6 personen en ook deze huisjes beschikken samen over een zwembad. Het geheel ademt een prettige sfeer en ook kinderen zullen zich hier prima vermaken. Het terrein ligt op loopafstand van het middeleeuwse dorp Monflanquin (Un des Plus Beaux Villages de France). In de directe omgeving kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Vanaf Le Mayne de Boulède start een wandelpad dat aansluit op een grand randonnee. MAS beveelt deze regio zeer aan vanwege het nog authentieke karakter.

Bewaar deze accommodatie op mijn persoonlijke memolijst Vraag informatie of reserveer deze accommodatie via het formulier

Klik op de tabs voor meer informatie

Omgeving

Lot-et-Garonne waar Le Mayne de Boulède zich bevindt is een streek die gekenmerkt wordt door een glooiend landschap met her en der middel- eeuwse dorpen. Het is dan ook een perfect gebied om per fiets te ontdekken. Net buiten de drukte van de Dordogne proeft u hier nog de sfeer van het leven à la campagne. Toch zijn alle bezienswaardigheden van de Lot en de Dordogne met de vele kastelen en vestingstadjes binnen een straal van 40 kilometer te bereiken. Dichterbij zijn plaatsen als Puy l'Évêque, Monpazier en Villefranche du Périgord een bezoek zeker waard. Niet ver van Le Mayne de Boulède ligt het Château de Bonaguil. Hier zullen uw kinderen zich ridder en jonkvrouwe wanen. Deze streek biedt ruim voldoende mogelijkheden voor een geslaagde gezinsvakantie.

 


foto: Château Bonag

Een uitstekende vakantiehuizen, maisons d'hôtes in de streek Lot, , Lot met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten

Waardering

Een uitstekende vakantiehuizen, maisons d'hôtes in de streek Lot, , Lot met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten Kindvriendelijkheid: kinderen van harte welkom en faciliteiten

Bijzonderheden

 • Met zwembad

B&B of accommodatie in Frankrijk, voor een schappelijke prijs

  Klik hieronder om de prijslijst te openen

  Logies

  4 gites
  huizen

  kamers

  • voorbeeld kamer

  • voorbeeld kamer

  • voorbeeld kamer

  Locatiegegevens

  • Gebied: Lot
  • Adres
   Lieudit "Boulède Haut" 47150 MONFLANQUIN Lot-et-Garonne, Frankrijk


  • Afstand van Utrecht: 1100 km

  Over de gastvrouw/heer

  Rolf & Karen Kommer-de Graaff

  MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.