Le Bois Coudrais

Een fijne vakantie in een charmante oude mas met mini-camping en vier gîtes nabij de kust van Bretagne. Een klein paradijs voor kinderen.

Aan de oostkant van Bretagne even voorbij Le Mont St Michel ligt Le Bois Coudrais. De eigenaren hebben hier een klein vakantieparkje gerealiseerd waar een boerenhoeve is gerenoveerd tot vier authentieke gîtes voor 4 tot 5 personen. Daarnaast is er een kleine camping waar u ook een kant en klare tent en ingerichte tent kunt huren. De gîtes zijn eenvoudig doch comfortabel ingericht. Het ruime terrein en zwembad zijn een paradijs voor kinderen. Zij kunnen hier naar hartelust spelen in de natuur, of ze nu in bomen willen klimmen of de dieren willen voeren. Dichtbij bevinden zich de mooie stranden van de Côte d'Emeraude en leuke plaatsen als Cancale bekend van de oesters. Voor families met kinderen is dit een fijne locatie waar het goed vakantie vieren is in Bretagne.

Bewaar deze accommodatie op mijn persoonlijke memolijst Vraag informatie of reserveer deze accommodatie via het formulier

Klik op de tabs voor meer informatie

Omgeving

Le Bois Coudrais is gelegen nabij Cuguen een klein plaatsje enkele kilometers van Dol de Bretagne een aantrekkelijke provincieplaats. Aan de kust is het smullen geblazen als u van vis houdt en van oesters in het bijzonder. Op de kade in Cancale komen dagelijks de vissers met verse oesters binnen. Uiteraard mag een bezoek aan Le Mont St Michel niet ontbreken. Hoewel toeristisch blijft het zicht op Le Mont St Michel vanaf het vaste land magnifiek.

Iets naar het westen vanaf St Malo begint de Côte d'Emeraude met de prachtige stranden en klassieke badplaatsen als Dinard en St Cast le Guildo. St Malo zelf is een must. Op mooie zomeravonden treft u in het stadje tal van straatmuzikanten die voor een aangename sfeer zorgen. Bon vacance! 

 

foto: Le Mont St Michel


Een goede Vakantie-gite met mini-camping in de streek Bretagne, , Ille-et-Vilaine

Waardering

Een goede Vakantie-gite met mini-camping in de streek Bretagne, , Ille-et-Vilaine Kindvriendelijkheid: kinderen van harte welkom en faciliteiten

Bijzonderheden

 • Met zwembad

Laag, aantrekkelijk geprijsde B&B of accommodatie in Frankrijk,

  Klik hieronder om de prijslijst te openen

  Logies

  4 gites

  • Old bakery

  • The Granery

  • Mill One
   • Er zijn 4 Gites, de Gite 'The Old Bakery' ligt van het hoofdhuis af is. De gites zijn 42-50 m2 en zijn geschikt voor 4 personen, the Mill One voor 5 personen. Op het terrein is tevens een kleine camping.

  Locatiegegevens

  • Gebied: Bretagne
  • Adres
   Le Bois Coudrais 35270 Cuguen


  • Afstand van Utrecht: 780 km

  Over de gastvrouw/heer

  Claire & Philippe Ybert
  test comments

  MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.