Vakantie in Marche: de streek

De steek Le Marche heeft veel te bieden en wordt gezien als de groene zus van Toscane met veel variatie in flora en fauna. Als vakantiebestemming is Le Marche nog wat minder ontdekt dan Toscane, volstrekt onterecht want het is er prachtig en heerlijk toeven.

Het landschap is een prachtig en zacht glooiend met veel groen, er zijn bergen en wat te denken van 180 km kust! De streek Le Marche is een aantrekkelijke vakantiebestemming met veel middeleeuwse en romeinse stadjes en romantische dorpjes en fijne stranden.

Ook in Le Marche wordt veel wijn en olijfolie geproduceerd en is het een belangrijk agrarische zone. 

Het Sibillini-gebergte aan de zuidkant heeft weer haar eigen karakter met een hoogste top (de Vettore) van bijna 2.500 meter. Het Nationaal Park Sibillini is zeker een bezoek waardig.

Geniet van het goede leven in Le Marche. Van harte aanbevolen!

Genieten van gastvrijheid met authentieke vakantieaccommodaties in Le Marche (De Marken, Italië) met MAS Authentieke Vakanties.
Vakantie in Le Marche, Italië
Vakantietijd in Le Marche, Italië
Vakantiebestemming Le Marche

Vakantie Marche

Streek
Cultuur
Steden
Bezienswaardigheden
Eten & Drinken

Gerechten uit Marche

Gerechten

Vakantie in Marche, Italië. Heerlijk genieten van landelijk Marche en de zon van Italië! Genieten van Gastvrijheid met de agriturismo's en vakantieaccommodaties van MAS Authentieke Vakanties in Marche!

MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.