Vakantie in Marche: cultuur

De nodige veldslagen zijn in Le Marche uitgevochten. Le Marche kenmerkt zich door het landelijke en kleinschaligheid. Diverse rijken hebben hier hun kastelen en landgoederen gehad. De instelling is open en u kunt al snel in contact treden met de lokale bevolking. 

Op cultureel gebied is Urbino het belangrijkste centrum. In de zomer zijn er veel concerten, theater- en operavoorstellingen. In veel dorpen is augustus een feestmaand. Een ander soort levendigheid treft u aan in de badplaatsen, waarvan Senigallia de belangrijkste badplaats van De Marken is.

Genieten van gastvrijheid met authentieke vakantieaccommodaties in Le Marche (De Marken, Italië) met MAS Authentieke Vakanties.
Kathedraal in Urbino
Le Marche

Vakantie Marche

Streek
Cultuur
Steden
Bezienswaardigheden
Eten & Drinken

Gerechten uit Marche

Gerechten

Vakantie in Marche, Italië. Heerlijk genieten van landelijk Marche en de zon van Italië! Genieten van Gastvrijheid met de agriturismo's en vakantieaccommodaties van MAS Authentieke Vakanties in Marche!

MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.