Vakantie in Italië: bezienswaardigheden van Toscane

Toscane is bij uitstek vakantiebestemming van beleving. Van serene rust, genieten van mooie dorpen en steden, architectuur, marktpleinen met aanlokkelijke terrassen en prachtige heuvellandschappen. Een glas wijn, een lekkere maaltijd en soms even weg mijmeren met een boek doen de rest.

Er is veel te zien, bezoekt u vooral de vele plaatsen en dorpen en maak een flinke wandeling. Toscane is welvarend en ook nog eens een paradijsje op aarde. U voelt zich en bent ook een bevoorrecht mens, geniet er vooral van!

Drukker en misschien zelfs overweldigend is Florence, een samenballing van architectuur, musea, cultuur, rijke historie en mooie winkels. Neem de tijd en keer een andere vakantiedag terug. Vergeet niet Lucca en Sienna van de wat grotere plaatsen en bijna elk stadje heeft nieuwe verassingen en mooie bezienswaardigheden.

U kunt in de regel gemakkeijk overal komen en reizen door Toscane is een feest!

 

Vakantie in Toscane

Streek
Cultuur
Steden
Bezienswaardigheden
Eten & Drinken

Vakantieaccommodaties en vakantieadressen in Toscane

onze prachtige agriturismo's

MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.