Vakantie aan het Gardameer: bezienswaardigheden

Isola del Garda

In het Gardameer ligt een eilandje, het Isola del Garda, dat lange tijd niet toegankelijk was. Het is een prachtig prive-eiland met weelderige vegetatie. Tegenwoordig kunt u er met de boot naartoe en worden er verzorgde rondleidingen gegeven door de tuinen. Het eiland hult zich in een mystieke ambiance die alles te maken heeft met het vermeende verblijf van Franciscus van Assisi en andere heiligen. Dagelijks vaart er tussen april en oktober een boot tussen Isola del Garda en het vasteland.

Castello Scaligero

Het 12e eeuwse Castello Scaligero in Malcesine met de indrukwekkende kantelen. Het castello staat op een zeer strategische positie en geeft daardoor een schitterend uitzicht over het water. Tegenwoordig herbergt het een museum waarin onder meer kopieën van tekeningen van Goethe te vinden zijn. 

Vakantie aan het Gardameer

Streek
Cultuur
Steden
Bezienswaardigheden
Eten & drinken

Vakantieaccommodaties en vakantieadressen aan het Gardameer

onze prachtige agriturismo's

Vakantie aan het Gardameer in Italië. Heerlijk genieten van de zon in Italië aan het Gardameer! Genieten van Gastvrijheid aan het Gardameer!

MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.