Agriturismo Tenuta Quadrifoglio

Agriturismo met 4 appartementen en 6 kamers in het hart van Toscane nabij San Gimignano. Een heerlijke plek om kooklessen te volgen of Italiaans te leren.

Tenuta Quadrifoglio ligt in het hart van de groene heuvels van Toscane op slechts 10 kilometer van de middeleeuwse stadjes San Gimignano en Volterra. Het complex bestaat uit drie stenen gebouwen die zijn opgetrokken in typisch Toscaanse stijl. De 6 kamers (2-6 personen) liggen op de eerste verdieping van het hoofdgebouw, op de begane grond bevinden zich de grote eetkamers en de lounge. De vier appartementen liggen in de andere twee gebouwen en hebben allemaal een eigen opgang. De tuin met haar glooiende grasvelden en wordt gesierd door maar liefst twee zwembaden. Vanuit de tuin heeft u een fenomenaal uitzicht op de omgeving. Desgewenst kunt u hier Italiaanse taalles krijgen of kookles volgen om de Toscaanse keuken onder de knie te krijgen. Voor de kinderen is een fijne speeltuin aangelegd.

Bewaar deze accommodatie op mijn persoonlijke memolijst Vraag informatie of reserveer deze accommodatie via het formulier

Klik op de tabs voor meer informatie

Omgeving

Tenuta Quadrifoglio ligt centraal in Toscane dichtbij de San Gimignano en Volterra. Ook de bekende steden Florence, Siena, Arezzo en Lucca kunnen prima worden bezocht. San Gimignano is geliefd vanwege haar prachtige ligging en de indrukwekkende skyline met torens die in de middeleeuwen zijn gebouwd door rijke adellijke families. Vroeger waren dit er meer dan 70, tegenwoordig zijn er nog 15 over. De Torre Grossa (54 m) is de hoogste en geeft het mooiste uitzicht. Volterra werd al gesticht door de Etrusken en ligt hoog in de heuvels. Bij mooi weer ziet u de Middellandse Zee. Het Romeinse theater van Volterra werd pas in de jaren vijftig ontdekt. Daarvoor lag er een vuilnisbelt overheen.

 

foto: San Gimignano


Een uitmuntende in de streek Toscane met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten

Waardering

Een uitmuntende in de streek Toscane met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten Kindvriendelijkheid: kinderen van harte welkom en faciliteiten

Bijzonderheden

 • Met zwembad

B&B of accommodatie in Italie, voor een schappelijke prijs

  Klik hieronder om de prijslijst te openen
  bekijk prijslijst

  Logies

  4 appartementen

  • Basilico

  • Lavanda

  • Salvia

  • Rosmarino
  6 kamers


  Kamer voorbeeld 1|Kamer voorbeeld 2|

  Locatiegegevens

  • Gebied: Toscane
  • Adres
   Tenuta Quadrifoglio - Via Camporbiano, 20 cap. 50050 Gambassi Terme (FI)


  • Afstand van Utrecht: 1390 km

  Over de gastvrouw/heer  MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.