Agriturismo San Benedetto

Agriturismo (voormalig klooster) in Toscane met 6 appartementen en uitzicht op de heuvels van Montepulciano.

Dit voormalige klooster ligt op het platteland en kijkt uit op de heuvels van Montepulciano. Sinds de 18e eeuw is het een boerenbedrijf. Het complex is omgeven door wijn- en olijfgaarden. Van de vruchten van het terrein worden jams gemaakt. Het complex is gerenoveerd in Toscaanse stijl: gepleisterde muren met houten balken en terracotta vloeren.  Siena, Arezzo en Orvieto liggen in de nabijheid. San Benedetto heeft 6 appartementen (2-4 pers.), allemaal standaard uitgerust met een of twee slaapkamers, centrale verwarming en een keuken.

Bewaar deze accommodatie op mijn persoonlijke memolijst Vraag informatie of reserveer deze accommodatie via het formulier

Klik op de tabs voor meer informatie

Omgeving

De regio rond Montepulciano wordt gekenmerkt door wijnbouw en het typische Toscaanse landschap waarbij elke heuvel diverse kleurschakeringen heeft. Het is dan ook een lust voor het oog om rond te rijden in dit landschap en af en toe een stop te maken in plaatsjes als Pienza, Sarteano of Trequanda waar de tijd stil lijkt te staan. Uiteraard moet u ook een bezoek brengen aan Siena en Montepulciano, maar vergeet ook zeker niet plaatsen als Orvieto en Arezzo. Bij het grote publiek wellicht wat minder bekend maar zeer de moeite waard.  

Mas Authentieke Vakanties wenst u een aangenaam verblijf.

 

foto: Siena met het schelpenplein.


Een uitstekende Agriturismo in de streek Toscane met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten

Waardering

Een uitstekende Agriturismo in de streek Toscane met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten Kindvriendelijkheid: kinderen van harte welkom

Bijzonderheden

 • Parkeergelegenheid: ja
 • Met zwembad

B&B of accommodatie in Italie, voor een schappelijke prijs

  Klik hieronder om de prijslijst te openen

  Logies

  6 appartementen
  Van de 6 appartementen zijn er 5 gelegen bij het hoofgebouw en 1 van het hoofdgebouw af. De appartementen bieden ruimte aan 2-4 personen. Bovenstaand treft u enige indrukken aan van deze vakantie appartementen.

  Locatiegegevens

  • Gebied: Toscane
  • Adres
   Loc. San Benedetto, Strada per Chianciano 25 - 53045 Montepulciano


  • Afstand van Utrecht: 1455 km

  Over de gastvrouw/heer  MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.