Country House Le Fontanelle

Country House niet ver van de zee in het noorden van de Marche met 6 gastenkamers en 2 appartementen.

Country House Le Fontanelle is een geheel opgeknapte oude boerderij op het groene platteland van de Marche waar de familie Ceccorulli je warm zal verwelkomen. Le Fontanelle heeft 6 ruime kamers voor 2-6 personen met eigen badkamers en 2 appartementen. In de mooie tuin staan bloemen en onder de bomen zijn zitjes gemaakt om in de zomer van de koele schaduw te kunnen genieten. Ook de kinderen kunnen hier fijn spelen. Het heerlijke, grote zwembad is maar liefst 20 meter lang en 8 meter breed en wordt omringt door ligstoelen. In het voor- of najaar wordt het zwembad verwarmd. Het is mogelijk hier mountain bikes te huren. De omgeving leent zich ook uitstekend voor mooie wandelingen door de heuvels vanwaar met een beetje geluk de zee te zien is.

Bewaar deze accommodatie op mijn persoonlijke memolijst Vraag informatie of reserveer deze accommodatie via het formulier

Klik op de tabs voor meer informatie

Omgeving

Le Fontanelle ligt op loopafstand van Sant’ Ippolito, een klein dorp waar steenhouwers sinds jaar en dag hun beroep uitoefenen. Kustplaatsen en kunstenaarssteden Fano en Pesaro liggen op zo'n 25 kilometer. Pesaro is de geboorteplaats van musicus Gioacchino Rossini. Het Rossini-theather en museum staan hier en ieder jaar wordt in Pesaro het Rossini opera festival gehouden. De familie Ceccorulli heeft hier een uitstekend restaurant Il Gazebo. Op slechts 15 resp. 25 kilometer liggen Urbino met het renaissance-paleis dat op de Werelderfgoedlijst staat en Mondavio, waar een prachtig Middeleeuwse fort domineert. Qua natuurschoon is er de Furlo-kloof, een bijzondere overhangende rotsformatie met grillige vormen waarin allerhande figuren te ontwaren zijn.


foto: Urbino en 't Palazzo Ducale uit de 15e eeuw.

Een uitmuntende Country House met gastenkamers en appartementen in de streek Marche met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten

Waardering

Een uitmuntende Country House met gastenkamers en appartementen in de streek Marche met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten Kindvriendelijkheid: kinderen van harte welkom en faciliteiten

Bijzonderheden

 • Met zwembad

B&B of accommodatie in Italie, voor een schappelijke prijs

  Klik hieronder om de prijslijst te openen

  Logies

  2 appartementen


  De appartementen zijn 502m groot en hebben een woonkamer met open haard en sofabed, een keuken en een slaapkamer met tweepersoonsbed. Er kunnen altijd bedden bij worden geplaatst.

  6 kamers

  • Impressie van de kamers

  Er zijn 6 ruime tweepersoonskamers aanwezig. 2 Kamers kunnen met elkaar gekoppeld worden. Er kunnen altijd bedden worden bijgeplaatst. 1 Kamer is geschikt voor gehandicapten. Kleine huisdieren toegestaan (overleg). De kamers worden iedere dag schoongemaakt.

  Locatiegegevens

  • Gebied: Marche
  • Adres
   Country House Le Fontanelle
   Via Fontanelle 11
   Sant'Ippolito (PU)
   Italië


  • Afstand van Utrecht: 1450 km

  Over de gastvrouw/heer  MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.