Agriturismo L'Olmo di Casigliano Nieuw bij MAS: vakantiehuis, gite, appartement, of kamer

Agriturismo in de Marche niet ver van de Monte Sibillini. Deze biologische boerderij opgezet aan het begin van de twintigste eeuw door de grootvader van de huidige eigenares.

De biologische boerderij is gelegen midden in een heuvelachtig gebied op ongeveer 600 m boven zeeniveau binnen het Nationaal Park van de Monti Sibillini. Je kunt er genieten van een uitzicht over de harmonieus omliggende landerijen. De omgeving omvat een rijke vegetatie van inheemse bomen waaronder eiken, meidoorn, wilde braam, wilde kweepeer, mispelboom. De agriturismo is een typische plattelandsboerderij uit de twintiger jaren van de vorige eeuw. Bij de renovatie zijn de karakteristieke architectonische kenmerken in stand gehouden. Bovendien wordt er speciaal aandacht besteed aan het besparen van energie en het op correcte manier afvoeren van afval. De hoofdactiviteit is de biologische productie van linzen, kikkererwten en geneeskrachtige planten zoals koriander en vlas. Bovendien wordt er op traditionele wijze worst gemaakt van varkensvlees, witte wijn, rode wijn en is er een kippenfokkerij.

Bewaar deze accommodatie op mijn persoonlijke memolijst Vraag informatie of reserveer deze accommodatie via het formulier

Klik op de tabs voor meer informatie

Omgeving

Agriturismo L'Olmo di Casigliano ligt in het midden van Italië, in het hart van het gewest de Marken, provincie Macerata, binnen het gebied van het Nationaal Park van de Monti Sibillini, op 600 m boven zeeniveau. De grote open vlakten van Monti Sibillini zijn een tapijt van groen en wilde bloemen. Hier zijn nog veel zeldzame dier- en plantensoorten te vinden waaronder wolven, wilde katten en arenden. Monte Sibillini trekt veel sportievelingen hier gaan fietsen of wandelen. De hoogste berg is de Monte Vettore met 2476 m. Het mooie stadje Macerata met een van de oude Italiaanse universiteiten ligt niet ver van L'Olmo di Casigliano.


Een uitstekende agriturismo in de streek Marche met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten

Waardering

Een uitstekende agriturismo in de streek Marche met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten Kindvriendelijkheid: kinderen welkom

Bijzonderheden

 • Parkeergelegenheid: ja
 • Met zwembad

B&B of accommodatie in Italie, voor een schappelijke prijs

Nieuw bij MAS: vakantiehuis, gite, appartement, of kamer
  Klik hieronder om de prijslijst te openen
  bekijk prijslijst

  Logies

  6 appartementen

  • Ginestra

  • Ginestra 2

  • Girasole

  • Girasole 2

  • Melograno

  • Melograno 2

  • Nespolo

  • Nespolo 2

  • Roverella

  • Roverella 2

  • Girasole en Roverella

  Appartement Ginestrabestaat uit een tweepersoonskamer, een badkamer, een woonkamer met een compleet ingerichte keuken en een slaapbank. Voor 3 personen. Appartement Girasole bestaat uit een tweepersoonskamer, een ruime badkamer, een woonkamer met een compleet ingerichte keuken en een slaapbank. Voor 4 personen. Appartement Melograno bestaat uit een tweepersoonskamer, een ruime badkamer, een woonkamer met een compleet ingerichte keuken en een slaapbank. Voor 4 personen. Appartement Nespollo bestaat uit een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een stapelbed, een ruime badkamer, een woonkamer met een compleet ingerichte keuken en een slaapbank. Voor 6 personen. Roverella is een tweepersoonskamer met badkamer. Girasole en Roverella samen geeft de beschikking over een tweepersoonskamer met badkamer en een tweede tweepersoonskamer met ruime badkamer, een huiskamer met compleet ingerichte keuken en een slaapbank. Voor 6 personen.

  Locatiegegevens

  • Gebied: Marche
  • Adres
   62020 Cessapalombo (Macerata)
   Marche
   Italy 


  • Afstand van Utrecht: 1550 km

  Over de gastvrouw/heer  MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.