Hoe het werkt - MAS Authentieke Vakanties bundelt authentieke, bijzondere adressen in het zuiden van Europa zoals Italiaanse agriturismo's, Franse massen (oude boerderijen) en Spaanse finca's. Wij selecteren de huizen op een goede prijs/kwaliteitverhouding. De accommodaties zijn vrijwel altijd landelijk gelegen en in de nabijheid van gezellige dorpjes. De eigenaren hebben ze opgeknapt met zorg en passie en liefde voor detail in authentieke sfeer. Ze zullen je hartelijk ontvangen en hebben gastvrijheid hoog in het professionele vaandel. Met de knop 'info/reserveer' die bij iedere accommodatie staat kun je contact leggen met de eigenaren.

Tarieven en prijsstelling - MAS werkt niet prijsverhogend. De prijs die je betaalt is identiek aan die van een rechtstreekse boeking bij de eigenaren. Je krijgt dus nooit factuur van MAS en betaalt ons geen extra boekingsbijdrage.

Ook op MAS? - Ken je ook een mooie accommodatie met leuke eigenaren en wil je die met ons delen? Klik dan hier en wellicht vind je hem binnenkort terug op MAS Authentieke Vakanties!

Gebruiks-, privacyvoorwaarden en disclaimer - Bij het gebruik van deze site zijn onze gebruiks- en privacyvoorwaarden van toepassing. Wij hechten waarde aan je privacy. Lees hier meer over dit beleid en de voorwaarden.

 

Genieten van gastvrijheid op authentieke vakanties met bed&breakfast
Zuidelijk Europa klein Portugal Spanje Frankrijk Italie

Favoriete regio's

De Marken
Toscane
Umbrië
Drôme

Informatie over authentieke en luxe vakantie-accommodaties, B&B's, Chambres d'Hôtes - blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.