Masia Novales

Oude Mas met 8 gastenkamer in de regio Valencia temidden van bloesemgaarden in het dal van de Sierra Espada.

Masia Novales is een klein landhuis dat is gebouwd aan het einde van de 19e eeuw. Het uitgestrekte landgoed bestaat uit cypressen, amandel- en kersenbomen en ligt in de nabijheid van een bos dat zich uitstekend leent voor een goede wandeling. Vlakbij het huis start de Ojos Negros (Groene route) die te voet of per fiets kan worden afgelegd. Fietsen worden gratis aangeboden. Masia Novales heeft zes kamers met allen een eigen traditionele sfeer en genoemd naar de bomen die op het landgoed te vinden zijn. In de nabijheid stroomt de rivier de Palencia en de steden Castellon de la Plana en Valencia liggen respectievelijk op 65 en 67 km.

Bewaar deze accommodatie op mijn persoonlijke memolijst Vraag informatie of reserveer deze accommodatie via het formulier

Klik op de tabs voor meer informatie

Omgeving

De regio Valencia heeft een mild zeeklimaat met lange stranden en veel zon. De gelijknamige hoofdstad Valencia ligt aan de Costa del Azahar (Oranjebloesemkust). De traditionele streekkeuken is typisch Mediterraan met veel rijst, groente en schelpdieren.  De stad Castellon de la Plana ligt in het noorden van de provincie Valencia en is bekend vanwege haar sinaasappels, gitaarmuziek en flamenco. Net als Valencia ligt ze aan zee.

 

foto: het centrum van Valencia


Een uitstekende Mas in de streek Valencia met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten

Waardering

Een uitstekende Mas in de streek Valencia met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten Kindvriendelijkheid: kinderen welkom

Bijzonderheden

 • Met zwembad
 • Table d'Hôtes: Ja, voor €20 kunt u aanschuiven bij het diner

Laag, aantrekkelijk geprijsde B&B of accommodatie in Spanje,

  Klik hieronder om de prijslijst te openen

  Logies

  8 kamers


  Locatiegegevens

  • Gebied: Valencia
  • Adres
   Camino Tres Eras 12450 Jérica (Valencia)


  • Afstand van Utrecht: 1790 km

  Over de gastvrouw/heer

  David & Mar

  MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.