Finca Ca's Curial

Een sfeervolle finca met 9 kamers/suites en 1 meer afgelegen huis.

Deze finca is een paradijs om te verblijven. Gelegen tussen sinasappel- en citroenbomen is het genieten van de mediterraanse sfeer en gastronomie.

Ca's Curial is omgeven door boomgaarden van citrusvruchten en ligt in de vallei Sóller. Bergstroompjes omringen deze finca en boomgaard (50.000 m2). Een perfecte oase van rust en met een wandeling van 10 minuten bent u in het centrum van Sóller!

Bewaar deze accommodatie op mijn persoonlijke memolijst Vraag informatie of reserveer deze accommodatie via het formulier

Klik op de tabs voor meer informatie

Omgeving

Finca Ca's Curial is omgeven door de bergen en ligt in de Sóller-vallei in het midden van de prachtige noordkust van Mallorca. Het stadje Sollér is een van de mooiste plaatsen in deze omgeving. De kenmerkende oude rode tram brengt u in 15 minuten naar het gezellige Port de Sollér aan zee. 

 

foto: Port de Sollér


Een uitstekende Finca in de streek Mallorca met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten

Waardering

Een uitstekende Finca in de streek Mallorca met veel bijzondere kenmerken en faciliteiten Kindvriendelijkheid: kinderen welkom

Bijzonderheden

 • Table d'Hôtes: restaurant voor lunch en dagelijks dinner voor gasten

B&B of accommodatie in Spanje, voor een schappelijke prijs

  Klik hieronder om de prijslijst te openen

  Logies   • 1 huizen


    9 kamers
  Locatiegegevens

  • Gebied: Mallorca
  • Adres
   La Villalonga 23, 07100 · Sóller · Mallorca Illes Balears

  Over de gastvrouw/heer  MAS Authentieke Vakanties - prachtige vakantie-accommodaties in Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal - gastvrije en kindvriendelijke agriturismo’s, villa's, vakantiehuizen, vakantiewoningen, massen, finca’s, domaines, gîtes en quintas in Zuid-Europa - MAS vakantieadressen in Frankrijk, Italië, Spanje, en Portugal.